PODRŠKANOVOSTIKONTAKT

Novosti

Recite Bonjour i pridružite se prekrasnoj zajednici Lacanche na Instagramu na: Lacanche.officiel

 

Kompanija živog nasleđa

Lacanche je od francuskog Ministarstva ekonomije i industrije primio cenjeno priznanje 'Enterprise du Patrimoine Vivant' koje francuskim kompanijama odaje priznanje za izvrsne zanatske i industrijske veštine.


> Saznajte više

 

Nove boje su dobrodošle u kolekciju Lacanche

Koralno plava, lipa, roze kvarc, silika zelena

 

Istražite kolekciju boja Lacanche

 

 

Natjecanje Bocuse d’Or

Lacanche je učestvovao u Bocuse d'Or 2011. godine, svetskom takmičenju kuvara, čiji vrhunac je bio proglašenje danskog kuvara Rasmusa Kofoeda za pobednika.
Od 1987. godine ovo takmičenje okuplja 24 kuvara, pobednika preliminarnih takmičenja na svakom kontinentu širom sveta. Održava se na Eurexpou, u blizini Lyona, u isto vreme kad i Sirha (Salon International de la Restauration, de l'Hôtellerie et de l'Alimentation), međunarodna izložba hotela, restorana i ugostiteljstva, u januaru svake dve godine. Međunarodni žiri prestižnih kuvara bira pobednika nakon što pogleda, isproba i dodeli ocene za dva jela (jednom jelu sa mesom i jednom sa ribom) koja je predstavio svaki kandidat.
Spisak pobednika je privukao pažnju javnosti na francuske kuvare koji su od tada ušli u istoriju gastronomije: Jacky Fréon (Bocuse d'Or 1987.), Michel Roth (Bocuse d'Or 1991.), Régis Marcon (Bocuse d 'Ili 1995.), Yannick Alléno (Bocuse d'argent 1999.), François Adamski (Bocuse d'Or 2001.), Serge Vieira (Bocuse d'Or 2005.) i Fabrice Desvignes (Bocuse d'Or 2007.).

 

Najbolje iz Francuske, NY NY

Lacanche je dočekao kuvare sa Mišelinovom zvezdicom u Njujorku, da bi skuvali, ispekli i podelili svoju kulinarsku stručnost na izvrsnom asortimanu Sully 1800, na istorijskom festivalu 'Best of France' u srcu grada.